Lediga tjänster

 

ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering AB i Västerås/Eskilstuna söker Legitimerad Smådjursveterinär samt Legitimerad Djursjukskötare gärna med narkosvana

Leg. Veterinär – Heltid/Deltid fast anställning samt även sommarvikariat ReDog Eskilstuna & Västerås

Leg. Djursjukskötare – Heltid/Deltid på ReDog i Eskilstuna

Vi söker dessutom timanställd personal i alla kategorier att ingå i vår personalpool för tjänst vid semester/frånvaro både till Västerås och Eskilstunakliniken.

Arbetsbeskrivning:

ReDog AB består av två privatägda smådjurskliniker belägna dels i Västerås (Hälla) och Eskilstuna (Folkesta). Klinikernas målsättning är att arbeta med personlig service och vi söker Er som är positiva och har ett stort engagemang i såväl patienter som djurägare.

 

ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering i Västerås är en fullt utrustad Smådjursklinik med röntgen, tandröntgen, ultraljud, hematologi- och biokemi-maskiner, m.m. Vi har även en stor operationsavdelning med flera operationssalar. ReDog i Eskilstuna är en Smådjursklinik med röntgen, operationsavdelning, ultraljud, hematologi- och biokemimaskiner, m.m.

Vi arbetar med allt från profylax och hältutredningar till mjukdelskirurgi och internmedicin

Vi arbetar och eftersträvar att den ansvarige veterinären alltid följer sina patienter så långt det är möjligt. Vi har höga ambitioner avseende diagnostik och behandling samt är noga med att vi bemöter våra djurägare och patienter på bästa sätt. Vi söker Er med stor kärlek till djur och med massor av energi och engagemang för våra djurägare och jobbet. Avsatt tid för remisshantering m.m. finns inlagt i varje veterinärtjänst. Personalen i Västerås och Eskilstuna har ett nära samarbete med varandra.

Meriterande om du som söker har flerårig erfarenhet från djursjukhus/klinik. Som Veterinär förväntas du kunna utreda flertalet typer av patienter samt minst behärska den grundläggande mjukdelskirurgin.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Tjänstgöring är dagtid vardagar, ingen helg eller övrig jourtid. Det finns goda utvecklingsmöjligheter med utbildningar både externt och inom företaget. Bra villkor erbjuds för rätta personer.

Skicka din ansökan till Klinikchef Stefan Rosén, ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering AB, Tallmätargatan 1A, 72134 Västerås.

 

Det går även utmärkt att maila till stefanr@redog.se

 

Vi har kollektivavtal.

 

Tillträdesdag: Veterinär och Leg Djursjukskötare enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: löpande tillsättning


För mer information kontakta:

Klinikchef Stefan Rosén                                               Verksamhetsansvarig Marie Eriksson
E-post: stefanr@redog.se                                             E-post: info@redog.se


LYSNING