Lediga tjänster

 

ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering AB i Västerås/Eskilstuna söker Legitimerad Smådjursveterinär samt Legitimerad Djursjukskötare gärna med narkosvana

Leg. Veterinär – Heltid/Deltid fast anställning samt även sommarvikariat ReDog Eskilstuna & Västerås

Leg. Djursjukskötare – Heltid/Deltid på ReDog i Eskilstuna

Vi söker dessutom timanställd personal i alla kategorier att ingå i vår personalpool för tjänst vid semester/frånvaro både till Västerås och Eskilstunakliniken.

Arbetsbeskrivning:

ReDog AB består av två privatägda smådjurskliniker belägna dels i Västerås (Hälla) och Eskilstuna (Folkesta). Klinikernas målsättning är att arbeta med personlig service och vi söker Er som är positiva och har ett stort engagemang i såväl patienter som djurägare.

 

ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering i Västerås är en fullt utrustad Smådjursklinik med röntgen, tandröntgen, ultraljud, hematologi- och biokemi-maskiner, m.m. Vi har även en stor operationsavdelning med flera operationssalar. ReDog i Eskilstuna är en Smådjursklinik med röntgen, operationsavdelning, ultraljud, hematologi- och biokemimaskiner, m.m.

Vi arbetar med allt från profylax och hältutredningar till mjukdelskirurgi och internmedicin

Vi arbetar och eftersträvar att den ansvarige veterinären alltid följer sina patienter så långt det är möjligt. Vi har höga ambitioner avseende diagnostik och behandling samt är noga med att vi bemöter våra djurägare och patienter på bästa sätt. Vi söker Er med stor kärlek till djur och med massor av energi och engagemang för våra djurägare och jobbet. Avsatt tid för remisshantering m.m. finns inlagt i varje veterinärtjänst. Personalen i Västerås och Eskilstuna har ett nära samarbete med varandra.

Meriterande om du som söker har flerårig erfarenhet från djursjukhus/klinik. Som Veterinär förväntas du kunna utreda flertalet typer av patienter samt minst behärska den grundläggande mjukdelskirurgin.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsterna.

Tjänstgöring är dagtid vardagar, ingen helg eller övrig jourtid. Det finns goda utvecklingsmöjligheter med utbildningar både externt och inom företaget. Bra villkor erbjuds för rätta personer.

Skicka din ansökan till Klinikchef Stefan Rosén, ReDog Veterinärklinik & Hundrehabilitering AB, Tallmätargatan 1A, 72134 Västerås.

 

Det går även utmärkt att maila till stefanr@redog.se

 

Vi har kollektivavtal.

 

Tillträdesdag: Veterinär och Leg Djursjukskötare enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: löpande tillsättning


För mer information kontakta:

Klinikchef Stefan Rosén                                               Verksamhetsansvarig Marie Eriksson
E-post: stefanr@redog.se                                             E-post: info@redog.se


SKK röntgen

 

Ska du SKK Röntga din hund gäller nya rutiner från och med den 21 september 2020 då SKK Svenska Kennelklubben ändrat sitt arbetssätt för dessa.

 

Du som hundägaren ska gå in via SKK.se och beställa din hunds röntgenavläsning innan tid bokas för röntgen. Du kommer också att förbetala SKKs avläsningsavgift via Dibs med ditt kontokort, det innebär att vi inte längre kommer hantera SKKs avläsningsavgift.

 

Vi skickar in bilderna digitalt till SKK och efter avläsning kommer resultatet att mejlas ut till dig som hundägare. Certifikatet kommer alltså inte längre att skickas ut via post.

 

​På följande länk beställer ni röntgenavläsning och betalar avläsningsavgiften till SKK. www.skk.se/bestall-rontgenavlasning 

Länken går till en informationssida med all information som du som hundägaren behöver för att kunna föranmäla din hund.

Här finns film om hur du hanterar beställningen hos SKK

LYSNING