top of page

                                               

                                                Leg. Djursjukskötare med narkosvana

 

Om tjänsten: ReDog i Västerås utökar sin operationsavdelning och söker nu en djursjukskötare med kompetens att söva och självständigt övervaka narkoser. Vår fina operationsavdelning har en stor förberedning samt salar för mjukdelskirurgi och tandkirurgi. Vi har öppet vardagar 7.45 - 17.00 och tjänsten finns tillgänglig från och med i höst eller enligt överenskommelse. Vi gör det mesta inom mjukdelskirurgi som inte kräver intensivvård. På tandavdelningen arbetar en legitimerad tandhygienist och därmed finns stora möjligheter till internutbildning. Våra patienter är övervägande hundar och katter.

Vi söker en kollega som är glad och flexibel och med tidigare erfarenhet av narkos. Vi samarbetar mycket mellan de olika avdelningarna och dagarna kan innebära allt ifrån planerade besök hos sköterska till att sterilassistera på en bukoperation. Du är lyhörd för patienternas och djurägarnas behov.

På ReDog arbetar ett prestigelöst gäng med varierande bakgrunder som respekterar varandras kompetenser. Vi har en stor rehabiliteringsavdelning, en fin klinik med laboratorie, hältgång, ultraljud och röntgen. På operationsavdelningen har vi god övervakning, tandröntgen och en sterilcentral och alla narkosplatser är utrustade för gasnarkos. Vi arbetar ”Cat friendly” med eget kattväntrum, behandlingsrum och kattstall.

Omfattning: Beroende på ditt intresse och dina behov kan tjänsten innebära 50-100%. Denna tjänst är en tillsvidareanställning. Delar av arbetstiden kan förläggas på vår klinik i Eskilstuna enl. överenskommelse.

 

 

 

I våra fina stora operationslokaler utför vi kirurgiska- och tandåtgärder där hunden eller katten kan gå hem samma dag som ingreppet har utförts. Exempel på våra kirurgiska ingrepp är kastration, sterilisering, bölder, spolning av analsäckar, dränering och sårskador.

ReDog i Eskilstuna söker Leg. DSS med narkosvana 

50-100% tjänst

Lön enligt kollektivavtal

Tillträde enligt överenskommelse

ReDog erbjuder ett varierande arbete där vi arbetar i "team" och i stora ljusa lokaler. 

Jobbet söker du via verksamhetschef Stefan Rosén stefanr@redog.se  

Exteriör_Eskilstuna.jpg
bottom of page