Din Veterinärklinik

Hos oss

Här hittar du ett utbud av behandlingar som finns hos våra kliniker i Västerås & Eskilstuna

Seniorrabatt 10% i vår butik för alla djurägare som fyllt 65 år (anmäles i kassan)

Katt och sjukdomar

Hög kompetens & erfarenhet

Vi är en Cat Friendly Clinic med stor erfarenhet av kattens vanligaste sjukdomar och besvär. Vi kan erbjuda katten eget väntrum, mottagningsrum och en anpassad miljö i kombination med veterinärer och sköterskor som är särskilt utbildade på katter. vår kattmottagning har ökat för varje år tack vare er.

Mage & tarm besvär

När behövs veterinärbesök 

- Kräkningar och nedsatt allmäntillstånd.

- Kräks blod.
 - Har återkommande kräkningar
 - Har diarré och nedsatt allmäntillstånd.
- Har diarré med blod i avföringen.

- Vid snabba förändringar av vikten

HÄLSOKOLLER

SENIORER & INFÖR

AVEL OCH TÄVLING

Oavsett om du vill göra en koll av ditt äldre husdjur eller om du vill förbereda inför säsongens avelsarbete, tävlingar och utställningar så finns våra hälsokoller för hjälpa till att fastställa hälsostatus. vi har särskilt bra priser då vill jobba med förebyggande vård och kvalitet. 

FRISKVÅRDSBESIKTNING

endast 750 kr

En genomgång av hundens rörelser, leder, muskler kan förebygga framtida besvär hos ditt djur. Vi rekommenderar en friskvårdsbesiktning av din hund minst en gång per år. Våra erfarna hundfysioterapeuter upptäcker om något inte är normalt och kommer ge er råd stöd och råd. 

TANDVÅRD

Tandkontroll 250 kr

Tandproblem är väldigt vanligt hos våra husdjur. De flesta hundar och katter mår bra av att få tänderna kollade regelbundet. Hos oss arbetar skickliga veterinärer med särskilt intresse för tandsjukvård. Vi kan det mesta inom tandsjukvård.

Halt hund

Vår specialitet

Vi kan erbjuda er bästa kompetens för att säkerställa orsaken till ditt djurs hälta. 

Korsbandsskador, tillväxtsjukdomar, muskelskador, senskador och ryggbesvär är vanliga diagnoser som vi har stor erfarenhet av att behandla. Vi jobbar med remisser från hela landet/norden.

BUTIK

Seniorrabatt 10%

Vi erbjuder alla djurägare som fyllt 65 år 10% rabatt på samtliga foder inklusive veterinära sjukfoder. Vi har Hill´s, Royal Canine, Specific, Hälla, Purina, Four friends. Utöver rabatten på foder erbjuder vi samma rabatter på hundgodis, hundtäcken av märket Back on Track, ReDog of Sweden m.m.

LABORATORIUM

FÖR SNABBA OCH SÄKRA RESULTAT

ReDog har ett eget, modernt laboratorium. Det gör att vi snabbt och säkert kan analysera både blod och urin direkt. Men vi kan också genomföra cytologi och parasitprover. Nu kan vi även erbjuda progesteron provtagning i samband med att tiken ska para sig för att hitta bästa parningsdatum. 

UNDERSÖKNINGAR

VI ARBETAR I TEAM FÖR BÄSTA RESULTAT

För att våra patienter skall få så bra vård som möjligt har vi

valt att arbeta i team, veterinär, fysioterapeut,  djursjukvårdare och djurägare har alla lite olika infallsvinkel och prioritet. Tillsammans är vi starka!