Kampanjerbjudanden

Här hittar du våra kampanjerbjudanden som finns hos våra kliniker i Västerås & Eskilstuna

Seniorrabatt 10% på våra tjänster för alla djurägare som fyllt 65 år (anmäles i kassan)

Många olika operationer utförs varje år hos oss på ReDog.

Vi klarar det mesta inom dagkirurgi, alltså operationer där djuret kan åka hem samma dag som det opererades.

Kastrering av hund sker endast hos vår klinik i Västerås!

OPERATION

Hög kompetens & erfarenhet

Vi erbjuder kosttillskott av märket Joint Balance och Joint Balance Vet för hunden och kattens leder i samband med artros. Vi kan rekommendera tillskotten för dem äldre djuren samt dem med diagnosen artros. 

Kosttillskott 

Hög kvalitet bra pris

Oavsett om du vill göra en koll av ditt äldre husdjur eller om du vill förbereda inför säsongens avelsarbete, tävlingar och utställningar så finns våra hälsokoller för hjälpa till att fastställa hälsostatus. 

HÄLSOKOLLER

SENIORER & INFÖR

AVEL OCH TÄVLING

En genomgång av hundens rörelser, leder, muskler kan förebygga framtida besvär hos ditt djur. Vi rekommenderar en friskvårdsbesiktning av din hund minst en gång per år. Våra erfarna hundfysioterapeuter upptäcker om något inte är normalt och kommer ge er råd stöd och råd. 

FRISKVÅRDSBESIKTNING

endast 750 kr

Tandproblem är väldigt vanligt hos våra husdjur. De flesta hundar och katter mår bra av att få tänderna kollade regelbundet. Hos oss arbetar skickliga veterinärer med särskilt intresse för tandsjukvård

TANDVÅRD

GRATIS TANDKONTROLL

Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda den fantastiska vågen som avslöjar varje enskilt bens belastning. En ovärderlig hjälp vid hältutredningar!

4 LEG CHECK

EN FANTASTISK MÖJLIGHET

Vi erbjuder alla djurägare som fyllt 65 år 10% rabatt på samtliga foder inklusive veterinära sjukfoder. Vi har Hill´s, Royal Canine, Specific, Hälla, Purina, Four friends. Utöver rabatten på foder erbjuder vi samma rabatter på hundgodis, hundtäcken av märket Back on Track, ReDog of Sweden m.m.

BUTIK

Seniorrabatt 10%

ReDog har ett eget, modernt laboratorium. Det gör att vi snabbt och säkert kan analysera både blod och urin direkt. Men vi kan också genomföra cytologi och parasitprover. Nu kan vi även erbjuda progesteron provtagning i samband med att tiken ska para sig för att hitta bästa parningsdatum. 

LABORATORIUM

FÖR SNABBA OCH SÄKRA RESULTAT

För att våra patienter skall få så bra vård som möjligt har vi

valt att arbeta i team, veterinär, fysioterapeut,  djursjukvårdare och djurägare har alla lite olika infallsvinkel och prioritet. Tillsammans är vi starka!

UNDERSÖKNINGAR

VI ARBETAR I TEAM FÖR BÄSTA RESULTAT

© 2019 by

Åsa Nordström

& ReDog AB