top of page

Din Veterinärklinik

Hos oss

Här hittar du ett utbud av behandlingar som finns hos våra kliniker i Västerås & Eskilstuna

Seniorrabatt 10% i vår butik för alla djurägare som fyllt 65 år (anmäles i kassan)

Akutbesök tas emot i mån av tid - för dessa besök tillkommer extra avgifter och pålägg beroende på åtgärd som behövs.

KATTEN OCH DESS SJUKDOMAR

Hög kompetens & erfarenhet

Vi är en Cat Friendly Clinic med stor erfarenhet av kattens vanligaste sjukdomar och besvär. Vi kan erbjuda katten eget väntrum, mottagningsrum och en anpassad miljö i kombination med veterinärer och sköterskor som är särskilt utbildade på katter. vår kattmottagning har ökat för varje år tack vare er.

IMG_4107.JPG

MAG- OCH TARMBESVÄR

När Behövs Veterinärbesök 

- Kräkningar och nedsatt allmäntillstånd.

- Kräks blod.
 - Har återkommande kräkningar
 - Har diarré och nedsatt allmäntillstånd.
- Har diarré med blod i avföringen.

- Vid snabba förändringar av vikten

IMG_6084.JPG

HÄLSOKOLLER

Seniorer och Inför Avel eller Tävlingar

Oavsett om du vill göra en koll av ditt äldre husdjur eller om du vill förbereda inför säsongens avelsarbete, tävlingar och utställningar så finns våra hälsokoller för hjälpa till att fastställa hälsostatus. vi har särskilt bra priser då vill jobba med förebyggande vård och kvalitet. 

IMG_3612.JPG

FRISKVÅRDSBESIKTNING

Muskeldiagnostik 

En genomgång av hundens rörelser, leder, muskler kan förebygga framtida besvär hos ditt djur. Vi rekommenderar en friskvårdsbesiktning av din hund minst en gång per år. Våra erfarna hundfysioterapeuter upptäcker om något inte är normalt och kommer ge er råd stöd och råd. 

08-3-19-2254.jpg

TANDVÅRD

Tandkontroll 285 kr

Tandproblem är väldigt vanligt hos våra husdjur. De flesta hundar och katter mår bra av att få tänderna kollade regelbundet. Hos oss arbetar skickliga veterinärer med särskilt intresse för tandsjukvård samt en leg. tandhygienist. Vi kan det mesta inom tandsjukvård och utför de flesta tandåtgärderna på din hund. Givetvis har vi tandröntgen.

IMG_3642 (2).JPG

HALT HUND

Vår Specialitet

Vi kan erbjuda er bästa kompetens för att säkerställa orsaken till ditt djurs hälta. 

Korsbandsskador, tillväxtsjukdomar, muskelskador, senskador och ryggbesvär är vanliga diagnoser som vi har stor erfarenhet av att behandla. Vi jobbar med remisser från hela landet/norden.

DSC_0257_edited.jpg

BUTIK

Seniorrabatt 10%

Vi erbjuder alla djurägare som fyllt 65 år 10% rabatt på samtliga foder inklusive veterinära sjukfoder. Vi har Hill´s, Royal Canine, Specific, Purina, Four friends. Utöver rabatten på foder erbjuder vi samma rabatter på hundgodis, hundtäcken av märket Back on Track, ReDog of Sweden m.m.

IMG_4051.JPG

LABORATORIUM

För Snabba och Säkra Resultat

ReDog har ett eget, modernt laboratorium. Det gör att vi snabbt och säkert kan analysera både blod och urin direkt. Men vi kan också genomföra cytologi och parasitprover. Vi kan även erbjuda progesteron- provtagning i samband med att tiken ska para sig för att hitta bästa parningsdatum. 

image014.jpg

UNDERSÖKNINGAR

Vi Arbetar i Team för Bästa Resultat

För att våra patienter skall få så bra vård som möjligt har vi

valt att arbeta i team, veterinär, fysioterapeut,  djursjukvårdare och djurägare har alla lite olika infallsvinkel och prioritet. Tillsammans är vi starka!

IMG_3629.JPG
bottom of page