top of page

WEBBUTBILDNING FÖR DJURÄGARE OCH YRKESFOLK!

Välkommen till vår webbaserade sida där vi håller kurser och distansutbildningar över internet. Ni går in på nedan länk när ni bestämt er för att gå en kurs eller utbildning och i samband med godkänd betalning har ni uppgett er email dit materialet kommer skickas.  (kurserna är på svenska med norska filmer) 

Vi kan erbjuda nya distansutbildningar som är webbaserade och som riktar sig till dig som vill bli vidareutbildad inom hundträning och hästmassage.

 

 

 

 

 

Kurs styrketräningsinstruktör för hund:

Säkra dig din plats nu.

Lär dig att hålla kurs för styrketräning av hundar.

Skaffa dig en utbildning inom ett kunskapsområde som få har idag.

Första rundan som vi släppte den här utbildningen så fyllde det upp platserna på en vecka. Nu öppnar vi för studenter som ska börja från hösten! Säkra din plats nu!

Genom att hålla endast en helgkurs efter din utbildning så är pengarna du betalar för utbildningen intjänade – detta är en investering för er som jobbar med hundar.

Utbildningen riktar sig mot rehabiliteringspersonal, hundinstruktörer, djursjuksköterska eller veterinärer som har ett intresse för temat.

Utbildningen är för dig som önskar att få djupare kunskap när det gäller träning av hunden, speciellt styrketräning.

Muskler är involverade i varje situation, antingen primärt och väldigt ofta sekundärt.

Bra tränade muskler och kunskapen om specifik träning riktat mot de rätta muskelgrupperna är vitalt för att kunna hjälpa hundar att kunna prestera fullt ut. I dag är det ett område som det är alltför få som har kunskap om, hur man jobbar förebyggande med hundar och ge dem den hjälp med sina eventuella utmaningar. Det kan se till att hålla onödiga skador borta men också alla hundar kan förebygga skador på ett systematiskt sätt.

Utbildningen är ONLINE:

Målet med att lära dig styrketräning på hund – inte bara en rad med övningar men också hur och varför vilka muskler som tränas när och på vilket sätt – kommer du att kunna hjälpa hundar du har på kurser eller som kommer för träning på din klinik.

I tillägg till det professionella- kommer det att ges en introduktion i hur man kan lära in varje övning separat – med positiva metoder.

Träning och kropp hänger noggrant tillsammans. Problem i kroppen kräver specifik träning- medan riktig träning kan förebygga problem.

Varför bli styrkeinstruktör?

- För dig som önskar att jobba ännu mer professionellt med hundar, antingen för dig som instruktör eller som till exempel djursjuksköterska, akupunktör, kiropraktor/osteopat, hundfysioterapeut, veterinär och liknande.

- För dig som önskar att jobba skadeförebyggande innanför hundsporter.

- För dig som medveten hundägare vill kunna undersöka och träna egen hund optimalt.

Håll en ända kurs med 6 deltagare och du har tjänat in hela utbildningen – detta är en INVESTERING :-) 

-För dig som vill hålla kurser: du får tillgång att använda vårt material som delats ut i kursen så länge du hänvisar till skolan. Detta ger dig riktiga illustrationer, bilder och filmer och du slipper mycket arbete på att skriva nya texter till egna kurs. Många färdiga powerpoint föreläsningar.

Certifikat: Du blir Certifierad som NHT styrketräningsinstruktör genom skolan när du är färdig.

För anmälan och frågor om utbildningen går ni in på länken och får svar på era eventuella frågor.  

Länk till utbildningen är:https://www.nht.no/a/2147515029/3CkFLFF7

Varmt välkomna!

bottom of page